top of page

Behandelingen

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging
 

Een gelaatsverzorging huidverbetering en ontspanning, dit met de topproducten van Juliette Armand & Medik8. 

Bij elke gelaatsverzorging kan je ook altijd genieten van een hoofdhuidmassage tijdens het masker indien gewenst. 

Juliette Armand is een high-end Grieks merk met een breed assortiment voor gelaat en lichaam die ook nog eens huidverbeterend werkt. Geniet van de zalige geuren tijdens gelaat en lichaamsbehandelingen. Alle producten zijn vrij van parabenen, minerale olie,propyleenglycol en is allergeenvrij.

 

Huidanalyse - €40

Een huidanalyse met ons huidanalysetoestel met persoonlijk productadvies en behandelingsplan. De huidanalyse is gratis bij aankoop van 3 producten. 

 

Juliette Armand gelaatsverzorging

 

Quick facial - €50

Een korte gelaatsverzorging aangepast aan de noden van de huid met extra aandacht voor het zuiveren van de huid met een enzyme peeling & zuiverend masker. (zonder epilaties & massage) 

 

 

 

Classic facial  - €70

Een klassieke gelaatsverzorging aangepast aan de noden van de huid ook extra aandacht op ontspanning met een gelaatsmassage en oogverzorging. (inclusief epilaties)

 

Relax facial  - €100

De relax facial is zoals de classic facial maar hier wordt je extra verwend met een extra ontspanningsritueel. (inclusief epilaties) 

Hierbij heb je keuze uit:  

 

 

 

Verzorging van de handen of voeten: 

Professionele behandeling die hydrateert, droogte herstelt en de huid van de handen of voeten beschermt tegen irritatie. Deze behandeling is gebaseerd op zeezout en olijfolie, vitamine B3 en verzachtende ingrediënten. Een scrub van de handen of voeten met hydraterend masker en ontspannende massage. 

 

Rugverzorging: 

De gelaatsverzorging wordt afgesloten met een rugverzorging. Een heerlijke verzachtende behandeling voor de rug. Dit ritueel start met een ontspannende rugmassage,  gevolgd door een scrub . De rugverzorging wordt afgesloten met een verzachtende rugpakking. 

Huidverbetering

Medik8 gelaatsverzorging

 

Medik8 werkt alleen met pure ingrediënten, die niet alleen goed zijn voor de huid maar ook voor het milieu. 100% vegan,dierproefvrij, geen dierlijke stoffen, FCS gecertificeerde kartonnen verpakkingen, gerecycled glas.

 

Onze kern filosofie is CSA. Vitamine C in de ochtend gevolgd door een SPF en in de avond Vitamine A. Wij bij Medik8 geloven erin dat als u de CSA filosofie gebruikt een Beautiful Skin for life heeft.

 

Quick facial - €50

Een korte gelaatsverzorging aangepast aan de noden van de huid met extra aandacht voor het zuiveren van de huid met een enzyme peeling & zuiverend masker. (zonder epilaties & massage) 

Classic facial - €70

Een klassieke gelaatsverzorging aangepast aan de noden van de huid ook extra aandacht op ontspanning met een gelaatsmassage en oogverzorging. (inclusief epilaties)

Relax facial - €100 

De relax facial is zoals de classic facial maar hier wordt je extra verwend met een extra ontspanningsritueel. (inclusief epilaties) Hierbij heb je terug keuze uit een verzorging van handen, voeten of de rug.

Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging
 

Nood aan ontspanning?

Geniet van een deugddoende massage of een verzorging en gun jezelf een me-time momentje. 

 

Rugmassage  - €32

Een volledige massage van de rug, schouders & nek met warme olie. 

 

Rugverzorging - €50            

Een heerlijke verzachtende behandeling voor de rug. Dit ritueel start met een ontspannende rugmassage,  gevolgd door een scrub . De rugverzorging wordt afgesloten met een verzachtende rugpakking. 

 

 

 

Manicure

Manicure

 

Manicure - €25

Een volledige handverzorging waarbij we de nagels in vorm vijlen, nagelriemen verzorgen, nagelplaat bufferen & afsluiten met een verzorgende nagelriemolie & handcrème.  (indien gewenst verstevigende nagellak) 

 

Spa manicure   - €40             

Een volledige handverzorging met een professionele cosmetische behandeling die hydrateert, droogte herstelt en de huid van de handen beschermt tegen irritatie. Deze behandeling is gebaseerd op zeezout en olijfolie, vitamine B3 en verzachtenden ingredienten die intensiever worden in een liposauna.

 

 

Manicure - Scrub - Massage - Pakking

Pedicure

Pedicure

Pedicure (gespecialiseerde voetverzorging) - €30

Een volledige voetverzorging waarbij we de nagels knippen & reinigen,nagelriemen verzorgen, eelt verwijderen en afsluiten met een hydraterende mousse & mini massage hierbij wordt gewerkt met de producten van Footlogix.

Daarbij kan je bij mij ook terecht voor voetproblemen bij diabetici, nagelreconstructie bij afgebroken of gespleten nagels, behandeling van hoornnagels, verwijderen likdoorns en eeltpitten, plaatsen van  nagelbeugels bij ingegroeide nagels, behandeling van kloven.

 

Spa pedicure - €50          

Een volledige voetverzorging met professionele cosmetische behandeling die hydrateert, droogte herstelt en de huid van de voeten beschermt tegen irriatie. Deze behandeling is gebaseerd op zeezout en olijfolie, vitamine B3 en verzachtende ingredienten die intensiever worden in een liposauna.

 

Voetbad - Pedicure - Scrub - Massage - Pakking

 

Wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen epilatie met suiker of filmwax - €10

Wenkbrauwen of wimpers verven - €15 

Wenkbrauwen + wimpers verven - €25

Browmapping - €20

Heb jij totaal geen vorm meer in je wenkbrauwen of wil je graag een perfect resultaat? Dan is browmapping iets voor jou! Hierbij gaan we de wenkbrauwen eerst uittekenen naar de perfecte wenkbrauwvorm en naar wens. Daarna gaan we de wenkbrauwen waxen met suiker of filmwax. 

 

Lash lift - €55

 

Leg je wimperkrultang aan de kant! 

Wimperlifting is een fantastisch alternatief voor wimperextensions waarbij geen nazorg nodig is. Wimperlifting is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers gaan voorzien van een krul en liftend effect waardoor de wimpers er veel voller en langer uitzien, daarbij worden de wimpers ook gekleurd en verzorgd. Een wimperlifting blijft zo'n 6 tot 8 weken goed. Wordt wakker met een open, frisse blik. Klaar om je dag te starten! 

Ontharing

Ontharing

Suikerontharing

 

Dit is een ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor haartjes fijner en dunner terugkomen. 

 

Wat zijn de voordelen? 

- 100 % natuurlijke ingrediënten 

- Minder pijnlijk 

- Dode huidcellen worden ook verwijderd 

- Geen allergische reacties 

- Heel weinig irritatie roodheid 

- Minder kans op ingegroeide haren 

- Is op lichaamstemperatuur dus geen kans op verbranding 

- Geen klevende resten 

- Ook voor de meest gevoelige plaatsen 

- Geeft een zacht en gehydrateerde huid 

 

Wat moet je doen voor het ontharen?

24 u voor het ontharen:

Geen scrub gebruiken 

De avond voor het ontharen en de dag zelf geen hydraterende crèmes aanbrengen. 

 

Wat moet je doen na het ontharen? 

4 u na het ontharen:

Hitte vermijden 

Niet intensief sporten 

Niet zonnen 

Geen strakke kleding dragen  

 

TIPS! 

2x per week scrubben voorkomt ingegroeide haartjes 

Hydrateer de huid regelmatig 

 

Ben je gewoon van je haartjes te scheren? 

Laat de haartjes 10 dagen doorkomen tot ze ongeveer de lengte hebben van een rijstkorrel en kom dan langs voor je 1ste suikerontharing.

 

Prijzen van suikerontharing kan je terug vinden op de online booking. 

bottom of page